Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Προγράμματος Κούλη το ανάγνωσμα (μέρος Β)


Συνεχίζουμε συνεπαρμένοι από χθες την περιγραφή του προγράμματος που θα ταράξει τα θολά νερά και θα αλλάξει τα δεδομένα της πόλης, με τις ρηξικέλευθες του δικού μας Κούλη Βρεττάκου.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

  • Θεσπίζουμε τον επόπτη της γειτονιάς που θα είναι σε άμεση επαφή με το δημότη (γράφει ο Κούλης): Α ρε επόπτης που σας χρειάζεται... Σε κάθε γειτονιά της πόλης, ο Κούλης θα έχει το δικό του άνθρωπο που θα φροντίζει για όλα και θα τον ενημερώνει. Αυτή η πρόταση πραγματικά μας πηγαίνει πολύ μπροστά κύριοί μου αν την καταλάβετε.
  • Δημιουργούμε μπάντα του Δήμου που θα γεμίζει με μουσική τις γειτονιές (γράφει ο Κούλης). Το ότι ξεκίνησε να κατεβαίνει για υποψήφιος Δήμαρχος πρώτη φορά τη δεκαετία του '80, είναι γνωστό, αλλά να μεταφέρει ιδέες και σκέψεις εκείνης της εποχής για μπάντες και δημοτικά ραδιόφωνα, τριάντα χρόνια μετά, είναι πολύ ξεπερασμένο.
  • Θεσμοθετούμε το γιατρό της γειτονιάς (γράφει ο Κούλης). Εδώ δίνει τα ρέστα του ο ποιητής. Μετά από τον αστυνομικό της γειτονιάς, τώρα έρχεται και ο γιατρός της γειτονιάς. Θέλω γιατρό ΤΩΡΑ!

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

  • Στο δημοτικό κινηματογράφο Έσπερο, θα προχωρήσουμε σε ανέγερση νέου θεάτρου (γράφει ο Κούλης). Συνεχίζει ακάθεκτος να αντιγράφει το πρόγραμμα του
'80, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο Έσπερος δεν αγοράστηκε ποτέ και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένος εδώ και 10 χρόνια. Καλό έσπερο άρχοντες δηλαδή...
    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
      • Εδώ ο Κούλης φυλάει για μας το καλύτερο σημείο του προγράμματός του. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, (γράφει ο Κούλης). Θα είναι λοιπόν ο ίδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας, δίνοντας όλο το ειδικό βάρος του σε αυτόν τον τομέα. Φανταζόμαστε ότι έκλεψε την ιδέα από τον πρώην Πρόεδρο του Κώστα Καραμανλή όταν ο ίδιος ανέλαβε το 2004 το Υπουργείο Πολιτισμού και διαπρέψαμε ως χώρα.
    Είναι σαφές λοιπόν, μετά από όλα αυτά, ότι όλοι στηρίζουμε και ψηφίζουμε Κούλη. Γιατί έχει πραγματικά ρηξικέλευθες ιδέες και προτάσεις και γιατί μας ενώνει όλους η αγάπη μας για την καθαριότητα, της οποίας θα ηγηθεί προσωπικά. ΤΕΛΟΣ.