Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οβιδιακές Μεταμορφώσεις Νο 3

Αν νομίζατε ότι οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του πολιτικού προσωπικού της πόλης μας έχουν σταματήσει, κάνετε μέγα λάθος. Έχουμε πληροφορίες και για άλλους που συνεχίζουν να μεταμορφώνονται από κάμπιες σε πεταλούδες (έρχεται και η άνοιξη), απλώς περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της μεταμόρφωσής τους.
Η υπεράσπιση όμως από τα πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Παπαδόπουλου για τις μεταμορφώσεις του Στέλιου Λογοθέτη, μάλλον παραπέμπει σε αυτό που εμείς έχουμε τσεκάρει. Ότι δηλαδή, ο Στέλιος Λογοθέτης, μετά από το φλερτ που είχε με τον Κούλη Βρεττάκο, επανακάμπτει στον Κώστα Παπαδόπουλο (παρευρέθηκε δε στη συνεστίασή του  την περασμένη Κυριακή στην ταβέρνα "Ιωνικός").
Μεγάλο εκκρεμές αυτός ο πρώην Δήμαρχος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με ποιον είναι βρε αδελφέ ανά πάσα στιγμή. Εμείς πάντως παρακολουθούμε από κοντά την πορεία και τις επιλογές του μέχρι να κάτσει η μπίλια, και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς.
Δεν είναι όμως ο μόνος που φλερτάρει με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Μαθαίνουμε ότι και δυο από τα ορφανά του Ιωακειμίδη γλυκοκοιτάζουν κατά κει. Ίσως γιατί ο δικός μας Κούλης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει, ίσως γιατί αντιλαμβάνονται ότι δεξιός υποψήφιος στην πόλη, δεν "τραβάει".
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, καταθέτοντας μαζί με τους Λογοθέτη και Βρεττάκο την κοινή ένσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της απόφασης για το Καραμπίνη, (που απορρίφθηκε βέβαια), έδειξε ότι είναι ακομπλεξάριστος αριστερός και δεν έχει πρόβλημα, εκτός από ενστάσεις, να δίνει και κοινή συνέντευξη τύπου με τους παραπάνω.
Απέδειξε ότι η Αριστερά (ο ίδιος), η διαπλοκή (ο Λογοθέτης δηλαδή, όπως ο ίδιος τον κατονόμαζε το 2010) και ο Βρεττάκος (δεξιά) μπορούν να βρεθούν δίπλα-δίπλα, αν αυτό επιτάσσει το «συμφέρον» της πόλης (να εκδιωχθεί δηλαδή ο Ιωακειμίδης).
Προφανώς λοιπόν, ο ίδιος δε θα έχει κανένα πρόβλημα να δείξει λίγη στοργή και τρυφερότητα σε αυτά τα έρμα παιδιά που ο αχρείος Ιωακειμίδης εκδίωξε από την πατρική αγκαλιά.
Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι αν οι υπόλοιποι του συνδυασμού του εγκρίνουν τέτοια «ανοίγματα» προς ανανήψαντες ΠΑΣΟΚους που επιθυμούν να ξεπλυθούν στην κολυμπήθρα του Σηλωάμ (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ).

Εκτιμούμε πως είναι δύσκολο να συμβεί, αλλά στην πολιτική «ποτέ μη λες ποτέ». Εδώ θα είμαστε και θα σας ενημερώνουμε…