Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Επιτέλους ο Κούλης πάει για Δήμαρχος (ξανά)!

Μας καθυστέρησε, μας ανησύχησε, μας τρόμαξε κι όμως στο τέλος...όλα καλά! Ο Κούλης είναι εδώ. Φοβηθήκαμε ότι χωρίς τον Κούλη στις εκλογές, θα χάναμε το ψωμί μας. Τι θα γράφαμε κάθε μέρα, όλα έχασαν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους. Θα ήταν μια αδιάφορη προεκλογική περίοδος. Όμως...ο Κούλης είναι γεμάτος εκπλήξεις.
Μας εξιτάρισε για μήνες με το αν θα κατέβει ή όχι στις εκλογές. Τώρα που ο ίδιος το αποφάσισε, μας εξιτάρει με τους συνεργάτες του. Ποιοι θα τον ακολουθήσουν; Εκτός από τους Μπακιρτζή και Σταυρίδη που ακούγεται έντονα ότι θα είναι μαζί του, ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν;
Ο Μανώλης Κουφόγιαννης ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι δε θα είναι μαζί του. Ο Νίκος Μονέος αμφιταλαντεύεται. Ο Κούλης βέβαια του το ζητά φορτικά, αλλά ο ίδιος το σκέφτεται, μετά από τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε παρέα, να ξανασμίξουν τα αηδόνια της δεξιάς στην πόλη μας.
Αυτά για τους υποψήφιους συμβούλους. Ας μιλήσουμε τώρα για το λογότυπο της Κίνησης Κούλη. “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση-Ενωμένοι πολίτες για τη Νίκαια και το Ρέντη”
Το “Ενωμένοι πολίτες” με κόκκινο και πράσινο. Πουθενά το μπλε που τόσα χρόνια τίμησε ο Κούλης. Ντροπή να ξεχνάς Κούλη την καταγωγή και τις ρίζες σου. Δε φταις όμως εσύ. Η Νέα Δημοκρατία φταίει, που παιδιά σαν και 'σενα τα αφήνει να πάνε χαμένα.
Τα ενωμένα χέρια που είναι και το logo της Κίνησης Κούλη, πολυφορεμένο, αλλά χρόνος δεν υπήρχε πολύς για ψάξιμο και ...τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Το κακό είναι φίλε Κούλη, ότι έχουν απομείνει άλλες επτά εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, και αν βγάλεις και το Πάσχα, πέντε.
Τι θα προλάβουμε να κάνουμε σε τόσο λίγο διάστημα;
Γιατί μας αγχώνεις παληκάρι μου;