Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση του Στέλιου Μπενετάτου στην Ένωση Σμυρναίων

Την περασμένη Πέμπτη η «Λαϊκή Συσπείρωση» διοργάνωσε στην Ένωση Σμυρναίων την πρώτη της συγκέντρωση για το δημοτικό και περιφερειακό της ψηφοδέλτιο.
Ομιλητές ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέλιος Μανουσογιαννάκης. Φυσικά ήμασταν και εμείς εκεί για να ακούσουμε και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Η συγκέντρωση προπαγανδίστηκε πολύ και στη Νίκαια και στο Ρέντη με πανό, περιοδείες, τηλέφωνα και γενικά με κάθε τρόπο, καθώς ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στην πόλη μας.
Επιτυχημένη από πλευράς κόσμου, καθώς κατάφερε να γεμίσει την αίθουσα. Χαλαρός ο κόσμος, με αρκετούς να συζητούν στα πηγαδάκια εκτός της αίθουσας εναγωνίως για το εκλογικό αποτέλεσμα. Πολλοί με άσπρα μαλλιά, λίγοι οι νέοι, όπως σε όλες βέβαια τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και δη του Κ.Κ.Ε.
Οι ομιλητές, τίποτα το καινούργιο σε συνεισέφεραν, καθώς αναλώθηκαν στα γενικά πολιτικά χαρακτηριστικά των εκλογών, την πολιτική κατάσταση εντός και εκτός Ελλάδος και την άποψη του Στέλιου Μπενετάτου για τη δική του επιτυχημένη δημοτική θητεία (μόνο αυτός το πιστεύει βέβαια) και την ελπίδα να ξανακερδίσει το Δήμο.
Καθώς βέβαια οι εκπλήξεις δεν είναι και το δυνατό σημείο του πολιτικού αυτού χώρου, έτσι και στην εκδήλωση αυτή δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα που να μας κάνει σοφότερους.
Οι αιχμές κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δε είναι κάτι καινούργιο πλέον, το έχουμε συνηθίσει από πλευράς Κ.Κ.Ε.

Μια από τα ίδια λοιπόν…