Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κούλη αργείς...

Έχει βαλθεί να μας σκάσει αυτό το παιδί. Μας πήρε και μας η χαρά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να ανακοινώσουμε αντ' αυτού την κάθοδό του στις εκλογές, περιχαρείς και ενθουσιασμένοι, και αυτός δε λέει να προχωρήσει.
Το αρχικό σχέδιο, όπως ο ίδιος διαβεβαίωνε, ήταν να γίνει την προηγούμενη Δευτέρα η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού νίκης.
Όμως και αυτή η εβδομάδα τελειώνει και ανακοίνωση δε γίνεται. Μας ζώνουν τα φίδια, ανησυχούμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε εκλογές στην πόλη μας χωρίς τον Κούλη.
Το μόνο που έκανε, ήταν να αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook το σήμα μιας νέας δημοτικής κίνησης, χωρίς όμως όνομα υποψηφίου.
Χθες ανακαλύψαμε στα γραφεία του στην οδό Καραϊσκάκη μια μεγάλη φωτογραφία του και πέραν τούτου...ουδέν. Ούτε ταμπέλες, ούτε τίποτα.
Κυκλοφορεί έντονα στην πόλη ότι ο μόνος σίγουρος υποψήφιος μέχρι σήμερα με τον Κούλη, θα είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μάκης Σταυρίδης και ακούγεται και το όνομα του Νίκου Μονέου, το οποίο όμως μας φαίνεται περίεργο μετά από όλα αυτά που αντάλλαξαν μεταξύ τους για το θέμα της Χρυσής Αυγής.
Όπως έχουμε πει όμως για τις συμμαχίες στην πόλη, ποτέ μη λες ποτέ. Ειδικότερα σε αυτόν τον κατακερματισμένο δεξιό χώρο, που τα τελευταία χρόνια όλοι σκοτώνονται και αγαπιούνται κατά το δοκούν.
Εν πάσει περιπτώση όμως το θέμα είναι ένα: Κούλη αργείς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.