Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δεύτερη συνάντηση για την "Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη"

Τη δεύτερη συνεδρίασή της έκανε η «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη» του Γιώργου Ιωακειμίδη την περασμένη Τετάρτη, παρουσία 120 υποψήφιων δημοτικών, διαμερισματικών συμβούλων και φίλων της Κίνησης.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή είναι το κύριο όργανο λήψης αποφάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας και όχι η δημοτική ομάδα. Άρα λοιπόν, αυτές οι συνελεύσεις των 120-150 ανθρώπων που διαμορφώνονται τώρα, θα είναι και το κυρίαρχο όργανο της δημοτικής κίνησης.
Εκεί λοιπόν, την περασμένη Τετάρτη, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα έργων της δημοτικής αρχής, με βάση το οποίο, θα δοθεί και η μάχη των δημοτικών εκλογών.
Αμέσως μετά, ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις των παρόντων πάνω σε αυτό.
Εντύπωση όμως μας κάνει η παντελής έλλειψη κριτικής προς την Αντιπολίτευση, στις δυο έως τώρα συνεδριάσεις της δημοτικής κίνησης.
Ο Ιωακειμίδης έχει αποφύγει να αναφερθεί μέχρι τώρα, με οποιονδήποτε τρόπο στις άλλες παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών, στις 18 Μαΐου. Είναι προφανές ότι επιλέγει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, πιστεύοντας ότι η τακτική αυτή τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Αναρωτιόμαστε αν αυτό θα κρατήσει μέχρι τέλους, ή αν θα επιστρέψουμε στο όλοι εναντίον όλων, που επικρατούσε στην αντιπαράθεσή του με τους άλλους πριν λίγο καιρό. Θα δείξει…