Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Go KOULIS Go!

Όλοι έχουμε εσχάτως βομβαρδιστεί από blog που θέλει να μας βάλει να ψηφίσουμε για υποψήφιους Δημάρχους σε Δήμους της Αττικής αλλά και για Περιφέρειες.
Ο δεξιός προσανατολισμός του εν λόγω blog είναι σαφής. Και μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Και αυτό, όπως και άλλα αντίστοιχα blogs που ζητούν να ψηφίσουμε, προκειμένου να δουν τη δημοφιλία υποψήφιων δημάρχων κ.ο.κ είναι κατευθυνόμενα και προκατασκευασμένα.
Ας δούμε λίγο πιο προσεχτικά ποιων υποψήφιων η δημοφιλία μετριέται στο γκάλοπ: Βρεττάκος και Μονέος (που ακόμα δεν έχουν εξαγγείλει αν θα κατέβουν), Ιωακειμίδης και Μπενετάτος (που έχουν εξαγγείλει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι). Από τη μέτρηση όμως λείπει ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έχει επίσης εξαγγείλει υποψηφιότητα.
Μόνο ο δημιουργός αυτού του καταπληκτικού γκάλοπ γνωρίζει το λόγο για τον οποίο βάζει όποιους θέλει και αγνοεί επίσημους υποψήφιους. Αυτό για την τάξη των πραγμάτων. Ας πάμε λίγο παρακάτω:
Το γκάλοπ ξεκινά με ισχυρό προβάδισμα του δικού μας Κούλη με πάνω από 50% και με τους Ιωακειμίδη 20%, Μπενετάτο μονοψήφιο και Μονέο στο 1-2%. Αυτά τα ποσοστά βέβαια δεν είναι τα τελικά και αλλάζουν.
Τι θέλει να πει ο νους που έκανε τη σύλληψη της ιδέας αυτού του γκάλοπ; Ότι ο δικός μας Κούλης θα έπρεπε γρήγορα να εξαγγείλει υποψηφιότητα, γιατί τρέχει σαν αραβικό άτι σε δημοφιλία στην πόλη μας. Από την άλλη μεριά «θάβει» τον έτερο διεκδικητή του ακροδεξιού χώρου, το Νίκο Μονέο, ίσως για να τον αποθαρρύνει.
Λίγες μέρες μετά, κάποιοι υποστηριχτές του Γιώργου Ιωακειμίδη «τσίμπησαν» και άρχισαν να ψηφίζουν, ώστε να αλλάξει ο συσχετισμός. Ο δικός μας Κούλης όμως, σταθερά πρώτος! Λίγη ώρα πριν, τα ποσοστά ήταν ως εξής:

Βρεττάκος: 43% (μη φοβάσαι τίποτα αγόρι μου)
Ιωακειμίδης: 39% (έφαγες τη σκόνη του Κούλη)
Μπενετάτος: 6% (αλίμονο Στέλιο)
Μονέος: 2% (δεν έπαιξες, όμως έχασες)
Άλλος: 10% (Κρίμα Κώστα να χάνεσαι πίσω από το πολύχρωμο 10%. Κρίμα, γιατί εσύ συμπαθείς τον Κούλη).


Μετά από το γκάλοπ αυτό, που αναδεικνύει την αληθινή δημοφιλία των υποψήφιων δημάρχων στην πόλη μας, νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχτούμε άμεσα και να αναφωνήσουμε: Go KOULIS Go! Και άσε τους Αριστερούς να σκούζουν. Εμείς φανατικά μαζί σου.