Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ποτέ μη λες Ποτέ!

Για όσους ζουν στο μικρόκοσμο του δημοτικού συμβουλίου, η κόντρα ανάμεσα στο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Κουφόγιαννη και το διαχειριστή του Blog halkidona.gr, για σειρά συνεδριάσεων ξεπέρασε κάθε όριο πολιτισμένης αντιπαράθεσης.
Με εκφράσεις πεζοδρομίου και με απειλές ξυλοδαρμού, η αντιπαράθεση αυτή κινήθηκε ευτυχώς εκτός των επίσημων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απασχόλησε βεβαίως το Σώμα σε ερώτηση που έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πάτρωνας στο Δήμαρχο που δε μάζευε τον τότε Πρόεδρο Κουφόγιαννη, ο οποίος απειλούσε και έβριζε το Γιώργο Βεράνη.
Για τη σχέση αυτή, εκεί που δεν το περιμέναμε έχουμε θέμα... Τελικά, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.
Μετά την αποχώρηση του Κουφόγιαννη από το συνδυασμό του Ιωακειμίδη και την αντιπολίτευση που ξεκίνησε να κάνει, το κλίμα φαίνεται πως άλλαξε.
Ως εκ θαύματος, οι μεταξύ τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν, η αντιπαράθεση τελειώσε και όλα καλά. Είπαμε και μεις, πολιτισμένοι άνθρωποι είναι, τα κουβέντιασαν και τα βρήκαν.
Ένα μικρό Κεντρί, που ξενυχτούσε το βράδυ  μετά το τελευταίο δημοτικό συμβουλίο (Τρίτη 4/02) και έκανε βόλτες στις γειτονιές του κέντρου, είδε το εξής εκπληκτικό θέαμα που σας μεταφέρουμε:
Ταβέρνα "Ιωνικός" στο Άη Γιώργη, και η τετράς Μπακιρτζής, Κουφόγιαννης, Βρεττάκος και Βεράνης, τα τρώγανε και τα πίνανε. Και το κλίμα δεν είχε εντάσεις. Μια χαρά οικείο ήταν. Τι κοινό έχουν που τους ενώνει;
Μήπως το πολιτικό τους μέλλον, οι δημοτικές εκλογές που έρχονται, ή μήπως απλά και μόνο το πάθος τους για τον Ιωακειμίδη; Κάθε απάντηση δεκτή!