Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ένα μήνα Κεντρίζουμε και συνεχίζουμε…

Κλείσαμε τον πρώτο μας μήνα ως «Κεντρί της Κοκκινιάς» και είναι αλήθεια ότι όλοι ένιωσαν το κέντρισμά μας αυτό το μήνα. Η αναγνωσιμότητά μας έχει κάνει τεράστια άλματα –μόνο αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την προηγούμενη διπλασιάσαμε τα χτυπήματα- και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Νομίζουμε ότι το επιτύχαμε για δυο κύριους λόγους: πρώτον γιατί δεν έχουμε παραπληροφορήσει ή χρησιμοποιήσει ψευδή γεγονότα και δεύτερον γιατί χάρη στο πολύ καλό δίκτυο που έχουμε τόσα χρόνια πια στην πόλη, μπορούμε και βλέπουμε πράγματα και να κεντρίζουμε όπου χρειάζεται.
Πρέπει να πούμε όμως, ότι απ’ όλους τους υποψήφιους που ένιωσαν το κεντρί μας, μόνο ένας και οι κολλητοί του στέλνουν παντού υβριστικά σχόλια. Οι υπόλοιποι δέχτηκαν την κριτική και μπράβο τους.
Με την πολιτική όταν θες να ασχοληθείς, πρέπει να έχεις το σθένος να δέχεσαι κριτική για τις πράξεις σου και να αναπτύσσεις αντίλογο με πολιτικούς όρους. Οι ύβρεις και οι χυδαίες εκφράσεις δεν τιμούν όσους τις χρησιμοποιούν και βέβαια δεν πρόκειται να μας αποτρέψουν από το να λέμε αυτά που κρίνουμε ότι πρέπει να ειπωθούν.

Εμείς συνεχίζουμε…