Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το highlight του Κούλη Βρεττάκου

Δεν έχουμε καταλήξει αν ο Κούλης Βρεττάκος ή ο Γιώργος Πάτρωνας έκλεψαν τις εντυπώσεις στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Βρεττάκος σταθερά ψάχνει τα τελευταία τρία χρόνια που είναι σε αυτό το Συμβούλιο, κάποιο λόγο για να απέχει από την ψηφοφορία των θεμάτων που συζητούνται.
Το “παρών” είναι η αγαπημένη του λέξη. Ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ σε όσα προτείνει η Δημοτική Αρχή και ψηφίζει ή καταψηφίζει η Αντιπολίτευση. ΠΑΡΩΝ!
Αδιάβαστος, ανενημέρωτος ή ευθυνόφοβος, μπροστά σε όλα τα θέματα, κρύβεται πίσω από ένα παρόν που προκύπτει δήθεν για θεσμικούς ρόλους.
Φαίνεται λοιπόν ότι το ξανασκέφτηκε τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση του και να ψηφίσει ΌΧΙ σε όλα, για να κάνει σκληρή αντιπολίτευση.
Πώς να το κάνει όμως εύκολα, όταν ακόμα και ο Μπενετάτος και ο Παπαδόπουλος ψηφίζουν ΝΑΙ σε πολλά από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης;
Βρήκε λοιπόν τη λύση. Αφού ο Ιωακειμίδης δεν του δίνει Γραμματέα και γραφείο στο Δήμο, εκείνος σε ένδειξη διαμαρτυρίας δήλωση εξ' αρχής ότι θα τα καταψηφίσει όλα τα θέματα.
Μέχρι εδώ καλά. Δικαίωμά του είναι και καλά κάνει.
Το ευτράπελο είναι παρακάτω: το υπ' αριθ. 30 θέμα στην ημερήσια διάταξη, αφορούσε σε παραγραφή χρέους 36,09€ σε δημότη μας που έχει πεθάνει και φυσικά το ποσό αυτό δεν μπορεί να εισπραχθεί.
Και εδώ όμως, ο αγωνιστής Κούλης ψήφισε ΌΧΙ (!!!), πιστός στην αρχική του δήλωση.
Μαθαίνουμε ότι έπεσε πολύ γέλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο από την υπερήφανη στάση αντίστασης του δημοτικού συμβούλου που ουσιαστικά ζητούσε να πληρώσει ο νεκρός δημότης το χρέος του!