Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Λοιπές Φίλιες δυνάμεις και Καραμπίνη: το έργο συνεχίζεται

Και αφού ανοίξαμε το θέμα, ας δούμε λίγο και τη στάση των υπόλοιπων πολιτικών σχηματισμών της πόλης.
Για τον αγωνιστή Δήμαρχο Στέλιο Μπενετάτο δεν έχουμε να πούμε και πολλά στο θέμα αυτό. Κάτω από την πίεση που του άσκησαν οι άλλοι, κατέθεσε για την τιμή των όπλων μια προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, γνωρίζοντας με την εμπειρία του ότι δε θα έχει καμία τύχη το θέμα.
Εντύπωση όμως προκάλεσε η στάση των τριών άλλων συνδυασμών Λογοθέτης-Βρεττάκος-Παπαδόπουλος, που κατέθεσαν κοινή προσφυγή κατά της απόφασης και κοινή Συνέντευξη Τύπου (στην οποία μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι παρευρίσκονταν οι ίδιοι και τέσσερις φίλοι μετρημένοι!).
Ας δούμε λίγο αναλυτικά αυτήν την εξαιρετική πολιτική σκέψη: ο Λογοθέτης έχει ήδη δηλώσει ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ο Βρεττάκος είναι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο ψάχνει εναλλακτική, ο μόνος σίγουρος διεκδικητής στις δημοτικές είναι ο Παπαδόπουλος.
Άρα λοιπόν και λογικά να το δει κανείς, η κίνηση αυτή εξυπηρετεί μόνο τον Κώστα, γιατί αυτός έχει λόγο να αντιπολιτεύεται σθεναρά τον Ιωακειμίδη. Και αναρωτιέται κανείς: πώς ο ultra αριστερός και σκληρά αντιμνημονιακός Παπαδόπουλος, ο Λογοθέτης της διαπλοκής (λόγια του Παπαδόπουλου στις εκλογές του ’10) και ο Βρεττάκος (πιο κυβερνητικός δεν πάει άλλο) ενώθηκαν σε κοινή προσφυγή και Συνέντευξη Τύπου.
Σε αυτή τη χώρα, είμαστε έτοιμοι να τα δούμε όλα. Στην πόλη μας; Θα δούμε κι άλλα… Όμως βρε παιδιά, τόσες κωλοτούμπες, τέτοιες μεταμορφώσεις, τέτοια ασυνέπεια και τόση έλλειψη πολιτικής καθαρότητας, ακόμα και μας που είμαστε υποψιασμένοι, μας τρόμαξε.
Δε μένει τώρα πάρα να δούμε και όλους μαζί σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο (ουπς! είπαμε κάτι που δεν έπρεπε;). Φαίνεται ότι κάτι ήξεραν από καιρό για το υποτιθέμενο εύρημα των δημοσκοπήσεων για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και είπαν να το εφαρμόσουν πρώτοι.
ΜΠΡΑΒΟ σύντροφοι της Δεξιάς και της Αριστεράς, Όλοι μαζί για τη Νίκαια του χθες!