Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κι όμως κινείται!


Δε θα το πιστέψετε, όπως δεν το πιστέψαμε κι εμείς όταν το πρωτοακούσαμε ένα μήνα πριν. Επειδή όμως έχουμε μάθει να τριπλοτσεκάρουμε όσα αναρτούμε (κι ας μην αρέσει σε ορισμένους η αλήθεια όταν αποκαλύπτεται), τώρα μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.

Η πρώην δημοτική σύμβουλος με τον Τράπαλη, υποψήφια Δήμαρχος το 2006 Δημητρούλα (εμείς στη Νίκαια έτσι συνηθίσαμε με την αποκαλούμε) Μόσχου, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφια Δήμαρχος στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.
Αναρωτιέται λοιπόν ο μέσος άνθρωπος: όταν η Δημητρούλα το 2006 με τη στήριξη ενός κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ., έφερε στη Νίκαια τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου (για τους φίλους Γ.Α.Π), έχοντας απέναντί της έναν αδύναμο Μπενετάτο του μόλις 25% και δεν τα κατάφερε, θα τα καταφέρει τώρα;
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν και την έκπληξή μας όταν το ακούσαμε και την απορία μας σχετικά με την απόφασή της.
Πολλώ δε μάλλω, όταν πληροφορούμαστε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν το έχει καν απασχολήσει η υποψηφιότητα Μόσχου και δε φαίνεται να εμπνέεται από την πρόταση αυτή.
Το ΠΑΣΟΚ βέβαια δεν ξεχνά ότι με την επιλογή τότε της Δημητρούλας το 2οο6, δεν τριχοτομήθηκε απλώς (Τράπαλης, Μόσχου, Λογοθέτης), αλλά μοιράστηκε σε πολλά-πολλά κομμάτια.
Μαθαίνουμε επίσης ότι νυν δημοτική σύμβουλος και σταθερή φίλη της Μόσχου, κινείται με ενδιαφέρον προς αυτήν την κατεύθυνση.     
Έχουν ξεκινήσει μάλιστα να βολιδοσκοπούν δημοτικούς συμβούλους για να στήσουν ψηφοδέλτιο και να συμπληρώσουν τους 80 υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους που θα χρειαστεί η υποψήφια δήμαρχος.
Να θυμίσουμε εδώ, γιατί έχουμε ξαναπεί ότι μνήμη καλή διαθέτουμε, ότι η Δημητρούλα στις εκλογές του 2010, πικραμένη με το ΠΑΣΟΚ που δεν την είχε στηρίξει εκ νέου, στράφηκε και βοήθησε με όλες της τις δυνάμεις το Στέλιο Λογοθέτη (έχουμε ακόμα στα χέρια μας μια επιστολή που μοίρασε στην οποία επιτίθετο κατά πάντων).


Εδώ θα είμαστε και θα επανέλθουμε…